Funeral Assist Flevo IJssel Vecht

Ook Quo Vadis ziet meerwaarde in samenwerking met Funeral Assist Nederland

Kampen – Per heden sluit Klaas Sjoerd Bakker, eigenaar van Quo Vadis Uitvaartvervoer, zich aan bij het partnernetwerk van Funeral Assist Nederland en zal zich voortaan presenteren onder de naam Funeral Assist Flevo | IJssel | Vecht.

Bakker: “Samenwerken met collega dienstverleners vanuit één entiteit wilde ik jaren geleden al, maar de tijd was er nog niet rijp voor. Er is de afgelopen 10, 15 jaar veel veranderd in de uitvaartbranche. Deze is professioneler geworden, regionale verschillen zijn kleiner en de wens om onze dienstverlening voor de toekomst te waarborgen in kwaliteit en kwantiteit heeft meer prioriteit gekregen.”

Quo Vadis is in Flevoland en de regio IJsselvecht sinds 1959 een bekend begrip bij uitvaartondernemers. In 1996 nam Klaas Sjoerd Bakker het gecombineerde personenvervoerbedrijf over van oprichter Piet Boonstra. In de jaren die volgden werd het bedrijf een sterke logistieke dienstverlener voor uitvaartondernemers. Door strakke en heldere één op één communicatie zijn vertrouwd samenwerken de sleutelwoorden.

Hiermee sluit het bedrijf van Bakker helemaal aan bij de filosofie van Funeral Assist. Het partnernetwerk wordt al vertegenwoordigd in de regio’s Noord-Holland, Zuid-Holland, Midden Nederland, West Brabant, Zeeland, Gelderland en Zuidoost Nederland. Naast kwaliteitsverbetering en verduurzaming heeft de organisatie de eerste stappen gezet qua technologische ontwikkeling waar de uitvaartondernemer veel voordeel uit gaat halen. Dit behelst de digitalisering van aanvraag tot facturatie, waarbij de uitvaartondernemer middels een portal real-time met de planning mee kan kijken.

“Een samenwerkingsconstructie als deze maakt het mogelijk om te verbinden en samen te werken, maar vooral om het persoonlijke contact met onze klanten te optimaliseren en de lokale kennis en betrokkenheid volledig te benutten.”, aldus Bakker.

Wilt u meer weten, neem dan contact op via info@funeralassist-fijv.nl of 038-331 5500.