nieuws Zuidoost Nederland

Funeral Assist met 7de totaalontzorger ook in Zuidoost Nederland actief

Venray – Verstraaten Staatsie Vervoer sluit zich als 7de partner aan bij Funeral Assist Nederland om de meest zuidelijk gelegen provincies te bedienen. De aldaar gevestigde uitvaartorganisaties kunnen vanaf 1 februari 2022 terecht bij Funeral Assist Zuidoost Nederland. Het uitvaartbureau in Venray ondersteunt uitvaartondernemers bij alles wat zij zelf niet in huis hebben.

Als medeoprichters en aandeelhouders van het partnernetwerk hebben de broers Piet en Geert-Jan Verstraaten het afgelopen jaar intensief meegewerkt aan het opzetten, landelijk uitbouwen en professionaliseren van Funeral Assist Nederland. Piet: “Het doel was altijd al om met VSV aan te sluiten. Wij hebben de tijd genomen om ons familiebedrijf in te richten met de volledige dienstverlening vanuit de eigen gelederen. Het volledig ontzorgen van de klant – van de laatste zorg, overbrengen en opbaren tot staatsievervoer – is een voorwaarde die wij onszelf hadden opgelegd om te kunnen toetreden tot de landelijke formule.”

Overname zorgteams en vervoer van Het Postmortale Zorgteam
Het voormalige VSV ontzorgde de uitvaartondernemer al met diverse diensten door samen te werken met vaste partners. Geert-Jan: “De intentie om ons dienstenpakket in eigen huis uit te breiden hebben wij besproken met onze samenwerkingspartners. Toen wij de kanalen voor het werven van eigen zorgteams wilden openzetten kwamen wij met Randy te Raaij van HPZ in gesprek over onze plannen. Verschillende opties zijn besproken, van diensten blijven inhuren in de samenwerkingsvorm die bestond tot overname. Deze laatste optie bood voor beide partijen de beste uitkomst.”

Met de overname van de zorgmedewerkers en het klantenbestand van HPZ en de naamswijziging van VSV is Funeral Assist Zuidoost Nederland een aanbieder van alle diensten vanuit eigen huis.

Wilt u meer weten, neem dan contact op via info@funeralassist-zon.nl of 0478 51 11 11.