Regio West Brabant Zeeland

Funeral Assist breidt uit met nieuwe partner in de regio West-Brabant | Zeeland

Wouw – De inkt van het huurcontract is amper droog. Funeral Assist West-Brabant | Zeeland is met de hagelnieuwe vestiging in Wouw de vijfde facilitaire uitvaart dienstverlener die zich heeft aangesloten bij het partnernetwerk Funeral Assist Nederland.

Eigenaren Raoul Koevoets en Henry Ooijen hebben beiden al decennia lang ervaring in de uitvaartbranche. Samen ontzorgen zij uitvaartondernemers met uitvaartvervoer, verzorging en facilitaire diensten in de regio West Brabant en Zeeland.

Koevoets: “Vanaf het moment dat wij benaderd werden om partner te worden van het landelijke netwerk van Funeral Assist zag ik de meerwaarde. In de regio waarin wij opereren valt of staat onze dienstverlening met goede samenwerking met collega bedrijven uit naastgelegen regio’s. Dan is het des te mooier als je tot dezelfde club behoort en je van elkaars expertise kunt leren.”

Ooijen: “Raoul en ik kennen elkaar al jaren en vullen elkaar aan vanuit onze eigen expertise. Raoul met verzorging en facilitaire diensten en ik met uitvaartvervoer. Het label Funeral Assist zorgt ervoor dat we in deze mooie regio laten zien dat wij met vereende krachten onze klanten nog beter kunnen bedienen.” Koevoets vult aan: “Wij hebben de ambitie te groeien in onze regio, maar persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening staat altijd voorop. En dat is ook wat ons met name aanspreekt bij Funeral Assist.”

Wilt u meer weten, neem dan contact op via info@funeralassist-wbz.nl of 06-114 64 704