Funeral Assist Regio

Zuid-Holland

Uitvaartbureau Funeral Assist Zuid-Holland
Marconistraat 80
2809 PE Gouda

Zwaalweg 10-12
2991 ZC Barendrecht

0182 515 316
uitvaartbureau@funeralassist-zh.nl

Funeral Assist Regio

Zuid-Holland

Uitvaartbureau Funeral Assist Zuid-Holland
Marconistraat 80
2809 PE Gouda

Zwaalweg 10-12
2991 ZC Barendrecht

0182 515 316
uitvaartbureau@funeralassist-zh.nl

Funeral Assist Zuid-Holland

Veelzijdig en betrokken

Funeral Assist Zuid-Holland bedient het meest dichtbevolkte gebied van Nederland. Van de grote steden zoals Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Leiden en Den Haag, tot aan de kleinere dorpen aan de Hollandsche IJssel, de Lek en de Waal. Allemaal plekken met eigen gewoonten en culturen. Onze mensen zijn bekend in de steden en de polders van het Groene Hart en kennen het allemaal.
In deze veelzijdige regio staat staat Funeral Assist Zuid-Holland dag en nacht klaar om uitvaartondernemers in de regio op alle vlakken te ontzorgen. Met oog voor diversiteit zijn wij uw steun en toeverlaat op de achtergrond. Van overbrengen, verzorgen en opbaren, tot het leveren van rouwgoederen, uitvaartkisten, staatsievervoer en extra personeel. U kiest zelf hoeveel van het proces u uit handen geeft. Kwaliteit, betrokkenheid en 100 procent servicegerichtheid; dat is wat u van ons kunt verwachten.

Funeral Assist Zuid-Holland biedt een uitgebreid dienstenpakket voor volledige ontzorging en een optimaal afscheid

Alles in goede handen bij familiebedrijf

Funeral Assist Zuid-Holland is van oorsprong een familiebedrijf, dat sinds 1959 is geworteld in Gouda. Vandaag de dag is de familie flink uitgebreid tot een gemêleerd team van enthousiaste mannen en vrouwen, zowel jong als wat ouder, met diverse karakters. De collega’s zijn allemaal harde werkers die met hun professionaliteit en deskundigheid altijd voor iedereen in de regio klaarstaan en hun werk met veel respect en toewijding doen. U kunt het werk met een gerust hart aan ons overlaten. De families en hun overleden dierbare zijn bij ons in goede handen.

Wenst u gebruik te maken van onze dienstverlening of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem gerust contact met ons op.

Kwaliteit

Betrokken

100%

Servicegerichtheid

Harde werkers die met hun professionaliteit en deskundigheid altijd voor iedereen klaarstaan.

 • Verzorgen

  Een team Zorg & Vervoer van Funeral Assist-Zuid-Holland bestaat uit twee medewerkers. In opdracht van uitvaartondernemers verzorgen zij vakkundig en met aandacht de laatste zorg in het rouwcentrum, verzorgingshuis of gewoon thuis bij de familie. Naar wens kunnen nabestaanden aanwezig zijn of helpen bij de verzorging en het kleden van hun dierbare. Aanvullende verzorging zoals buikpunctie en restauratie of verzorging van het gelaat met make-up, air brush en andere technieken behoort ook tot de mogelijkheden.

 • Overbrengen

  Gedurende de dag zijn er meerdere zorgteams van Funeral Assist Zuid-Holland beschikbaar om een overledene over te brengen. Dat kan van en naar iedere gewenste locatie. Bijvoorbeeld van het woonhuis naar een uitvaartcentrum, kerk of crematorium, van het ziekenhuis naar één van onze eigen rouwcentra of van het verzorgingshuis naar een rouwcentrum naar keuze. Onze medewerkers zijn bekend met alle verschillende situaties en hebben van veel locaties in de regio de sleutel.

 • Opbaren

  Een belangrijk onderdeel van het afscheid nemen voor familie en nabestaanden is de opbaring van de overledene. Dit kan op verschillende manieren op verschillende locaties. Thuis in het eigen bed, in een uitvaartkist of op een opbaarplank. Maar ook in onze rouwcentra, in een afscheidshuis of op elke andere gewenste locatie. Voor de duurzaamheid van de opbaring zijn diverse technieken beschikbaar:  onderkoeling, thanatopraxie of bio-sac 200. De opbaring voeren wij altijd respectvol en met aandacht uit voor een optimaal afscheid.

 • Uitvaartkisten

  Funeral Assist Zuid-Holland heeft een groot assortiment uitvaartkisten op voorraad in de kistendepots in Gouda en Barendrecht. Wij bieden kisten aan van diverse leveranciers, waaronder Unigra, Van Wijk en AkidiA. Indien een andere specifieke kist nodig is, kunnen wij die bij elke gewenste leverancier bestellen.

 • Verhuur opbaarmaterialen

  Afhankelijk van de manier waarop de overledene wordt opgebaard, zijn er verschillende mobiele opbaarmaterialen nodig zoals een koeling, schragen of steunen voor de kist, een baarrok en een deksel of kistruit. Wij verhuren deze materialen en allerlei andere rouwgoederen zoals kamerschermen, bloemenstandaards en airco’s voor een zo mooi en gedenkwaardig mogelijke opbaring. Zo hoeft u als uitvaartondernemer niets zelf in huis te hebben, wij kunnen alles leveren.

 • Administratieve ondersteuning

  Bij een uitvaart komen ook allerlei administratieve handelingen kijken. Ook op dit vlak kunnen wij ondersteuning bieden. Zo kunnen we de aangifte van overlijden en de bezorging van de rouwkaarten uit handen nemen. Ons hoofddoel is het ontzorgen van de uitvaartondernemer.

 • Koel- en verzorgingsfaciliteiten

  Beide locaties van Funeral Assist Zuid-Holland in Gouda en Barendrecht beschikken over een koelfaciliteit en verzorgingsruimte. Naar deze vestigingen kunnen wij, ook tussentijds, overleden personen overbrengen om daar in bewaring te nemen en de noodzakelijke zorg te kunnen verrichten om de overledene in een zo goed mogelijk staat te behouden (of te brengen) voor een waardig afscheid.

 • Afscheidslocaties

  De vestigingen van Funeral Assist Zuid-Holland zijn ingericht als afscheidslocatie waarvan iedere uitvaartondernemer gebruik kan maken. “Afscheidsruimte Barendrecht e.o.” vlak onder Rotterdam en “De Accolade” in West-Gouda zijn sfeervol ingericht en geschikt voor een condoleance, rouwbezoek of afscheidsdienst. Een gastdame ontvangt de familie en nabestaanden en verzorgt de catering. Beide facilitaire centra beschikken ook over een centrale koeling en een verzorgingsruimte waar in overleg verzorgen met en in het bijzijn van familie tot onze mogelijkheden behoort.

 • Staatsievervoer

  Funeral Assist Zuid-Holland werkt op het gebied van staatsievervoer nauw samen met Straver Mobility. Beide bedrijven vallen onder de Straver Groep. Het uitgebreide wagenpark bestaat uit een ruime collectie rouw- en volgauto’s in verschillende kleuren en uitvoeringen. Van traditioneel en modern tot klassiek en bijzonder, voor iedere uitvaart bieden we rouwvervoer dat past bij de persoonlijkheid van de overledene. Voor een memorabele laatste rit.

Vertrouwd samenwerken

Strategisch in Zuid-Holland

Wij zijn trots op onze hoofdvestiging in Gouda, midden in het Groene Hart van de Randstad met haar typisch Hollandse landschap van vlakke polders, molens en koeien in de wei. Daarnaast hebben wij een ondersteunende vestiging in Barendrecht onder de rook van Rotterdam tussen de grote rivieren. Door de strategische ligging aan de rand van Gouda en Barendrecht zijn wij uitstekend bereikbaar en kunnen onze auto’s makkelijk en snel naar hun bestemming rijden.

Elke locatie heeft een kistendepot, verzorgingsruimte, koelfaciliteiten en mobiele opbaarbenodigdheden voor gebruik op externe locaties. Tevens is iedere vestiging ingericht als afscheidslocatie voor het opbaren van overledenen. Hiervoor is een ontvangstruimte voor families en opbaarruimte beschikbaar. Met onze uitgebreide faciliteiten kunnen wij u, als uitvaartondernemer volledig ontzorgen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij handelen uit naam van uw organisatie en dragen volgens uw wensen bij aan een waardig afscheid.

Funeral Assist medewerkers zijn gelijkwaardige collega’s

“Funeral Assist Zuid Holland is voor ons al meer dan 20 jaar een begrip! Bijna vanaf het begin van onze uitvaartonderneming werken we zeer plezierig met elkaar samen. Voor ons zijn de medewerkers van Funeral Assist gelijkwaardige collega’s, zonder hun deskundige inzet en beschikbaarheid, zouden we niet de kwaliteit kunnen bieden die wij als uitvaartbegeleidsters voor ogen hebben. Ze zijn voor ons een onmisbare schakel in de uitvaartwereld.”

Jaqueline Vegt, Uitvaartbegeleiding Ammoniet

Punctuele zorg en een blinkend wagenpark!

“Toen ik in 2005 het werk van mijn vader voortzette, maakte ik kennis met Straver Mobility. Ik kwam er al snel achter dat directie en medewerkers een grote passie hebben voor alles wat met mobiliteit rondom de uitvaart te maken heeft. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot Funeral Assist Zuid-Holland. De passie is gebleven: punctuele zorg rondom opbaringen en een modern en blinkend wagenpark!”

Wim Baelde, Baelde Uitvaarten

Funeral Assist werkt met hart en ziel én verstand!

“In de 15 jaar dat wij samenwerken is de betrouwbaarheid en deskundigheid van de collega’s van Funeral Assist consistent gebleken. De collega’s werken met hart en ziel en gebruiken hun verstand. Meermalen komen nabestaanden na verloop van tijd terug op bijvoorbeeld het verzorgen van de overledene. Ze vertellen hoezeer het hen gesteund en getroost heeft dat de collega’s het werk op integere en betrokken manier hebben gedaan. Dit geeft de families echt een steun in de rug. Ik app de betrokken collega’s dan achteraf en bedank hen voor hun inzet. Het antwoord: ‘Geen dank, wij doen dit met liefde’.”

Joanne Plattel, Plattel & van Gils

Funeral Assist Zuid-Holland zet altijd dat ene stapje meer. Je kunt het immers maar één keer goed doen. Wij zijn het visitekaartje van uw onderneming!

Ons team

24/7 voor u beschikbaar

Een gemixt team van betrouwbare medewerkers staat bij Funeral Assist Zuid-Holland voor u klaar.  De één is een nieuwsgierige nieuwkomer, de ander heeft jarenlange ervaring, maar allemaal zijn het deskundige mannen en vrouwen die passie hebben voor hun vak.

De collega’s van het Uitvaartbureau zijn de verbindende factor tussen opdrachtgevers, uitvaart gerelateerde instellingen, de uitvoerende zorgteams en onze partners op het gebied van staatsievervoer. Zij organiseren en bewaken de benodigde dienstverlening, informeren betrokkenen en geven advies. Zo staat u er als uitvaartondernemer niet alleen voor.

De zorgteams en gastdames zijn de uitvoerende medewerkers die vakkundig en met aandacht de laatste zorg verlenen, de overledene overbrengen en de opbaring regelen. Een zorgteam bestaat uit twee medewerkers. Dagelijks staan meerdere zorgteams paraat om de uitvaartondernemers zo goed en snel mogelijk te ondersteunen. Onze medewerkers denken met u mee in oplossingen, zijn flexibel en betrouwbaar en leveren met maatwerk nèt dat beetje extra service.

Ons team

24/7 voor u beschikbaar

Een gemixt team van betrouwbare medewerkers staat bij Funeral Assist Zuid-Holland voor u klaar.  De één is een nieuwsgierige nieuwkomer, de ander heeft jarenlange ervaring, maar allemaal zijn het deskundige mannen en vrouwen die passie hebben voor hun vak.

De collega’s van het Uitvaartbureau zijn de verbindende factor tussen opdrachtgevers, uitvaart gerelateerde instellingen, de uitvoerende zorgteams en onze partners op het gebied van staatsievervoer. Zij organiseren en bewaken de benodigde dienstverlening, informeren betrokkenen en geven advies. Zo staat u er als uitvaartondernemer niet alleen voor.

De zorgteams en gastdames zijn de uitvoerende medewerkers die vakkundig en met aandacht de laatste zorg verlenen, de overledene overbrengen en de opbaring regelen. Een zorgteam bestaat uit twee medewerkers. Dagelijks staan meerdere zorgteams paraat om de uitvaartondernemers zo goed en snel mogelijk te ondersteunen. Onze medewerkers denken met u mee in oplossingen, zijn flexibel en betrouwbaar en leveren met maatwerk nèt dat beetje extra service.

“Het is niet alleen maar overledenen aankleden. Voor de nabestaanden maak je een herinnering!”

Evelien van der Hammen, Medewerker Zorg & Vervoer

“Bij Funeral Assist stappen we in de moeilijkste periode van het leven binnen bij de nabestaanden. We hebben maar één kans om dit goed te doen, dat houdt je altijd scherp en alert. In Zuid-Holland heb ik gemerkt dat de ondernemers en Funeral Assist elkaar echt zien als collega. Dit is erg fijn samenwerken.”

Richard Pouw, Teammanager Zorg & Vervoer

Kennenismaken?

Maak een vrijblijvende afspraak

Interesse in een gesprek?

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u kennismaken, de mogelijkheden bespreken, een kijkje op onze vestigingen in de regio Zuid-Holland nemen? U bent van harte welkom!