Funeral Assist Regio

Zuidoost Nederland

Uitvaartbureau’s Zuidoost Nederland
STAATSIEVERVOER
Ambachtstraat 50
5804 CD Venray

0478 511 111
uitvaartbureau@funeralassist-zon.nl

POSTMORTALE ZORG
Spaarpot Oost 2
5667 KT Geldrop

0492 389 358
uitvaartbureau@funeralassist-zon.nl

Funeral Assist Regio

Zuidoost Nederland

Uitvaartbureau’s Zuidoost Nederland
STAATSIEVERVOER
Ambachtstraat 50
5804 CD Venray

0478 511 111
uitvaartbureau@funeralassist-zon.nl

POSTMORTALE ZORG
Spaarpot Oost 2
5667 KT Geldrop

0492 389 358
uitvaartbureau@funeralassist-zon.nl

Funeral Assist In Brabant en Limburg

Betrouwbare partner van uitvaartondernemers

Met een gemoedelijkheid en warmte die mensen uit het zuiden van het land niet vreemd is luisteren wij naar de uitvaartondernemer. Maatwerk leveren is het doel, iedere opdracht en uitvaart opnieuw. De wensen en voorkeuren van nabestaanden kunnen tot vragen leiden op het gebied van logistiek en vervoer. Met de uitvaartbegeleider zorgen wij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Ontzorgen is ons doel, wij zijn daarvoor de juiste partij.

Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Met een klein team assisteren en adviseren wij u graag

Actief van Nijmegen tot Den Bosch tot aan het meest zuidelijke puntje van Nederland

Funeral Assist Zuidoost Nederland is een onderneming die sinds 2010 specialist is op het gebied van uitvaartmobiliteit en facilitaire diensten in de meest breedste zin van het woord. Het familiebedrijf Verstraaten verleent diensten op het gebied van planning en uitvoering van overledenenzorg en alle vormen van uitvaartvervoer. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot bedrijfsadviseur en vraagbaak voor bedrijven in de uitvaartbranche. Iedereen die uitvaarten begeleidt, kan bij ons terecht: van landelijke uitvaartonderneming tot lokale uitvaartverzorger.

Alle medewerkers zijn al jaren werkzaam in de uitvaartbranche en goed getraind. Zij stellen zich altijd dienstbaar, respectvol en professioneel op. Professionele betrokkenheid is waar Funeral Assist Zuidoost Nederland in de regio om bekend staat.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Neem gerust contact met ons op.

100%

Dienstverlening

Betrokken &

Servicegericht

FA ZON

voor intimi

Met zuidelijke gastvrijheid zijn wij u graag van dienst

 • Verzorgen

  Onze zorgteams staan 24/7 voor u klaar en zijn ook inzetbaar voor het uitvoeren van de postmortale zorg. De gediplomeerde verzorgers nemen u de laatste verzorging en het opbaren (thuis of in een uitvaartcentrum) volledig uit handen.

 • Overbrengen

  Het vervoer van de overledene kan naar elke bestemming in Nederland. Indien gewenst voeren wij het overbrengen van de overledene uit met vervoer op maat.

 • Opbaren

  Op de door u gewenste locatie verzorgen wij de opbaring van een overledene, of dit nu thuis of op een andere geliefde locatie van de overledene en nabestaanden is.

 • Uitvaartkisten

  Op diverse depots in Brabant en Limburg hebben wij een breed assortiment uitvaartkisten op voorraad. Steeds meer uitvaartondernemers kiezen ervoor om geen eigen voorraad meer aan te houden, maar het voorraadbeheer aan ons uit te besteden. Wilt u ruimte en kosten besparen en op het juiste moment beschikken over de juiste uitvaartkist? Laat de logistiek rondom uitvaartkisten aan ons over. Wij leggen graag uit hoe we dat voor u inrichten.

 • Verhuur opbaarmaterialen

  Als uitvaartondernemer kunt ook bij ons terecht voor alle mogelijke opbaarbenodigdheden. Wij kunnen koelingen leveren, maar bijvoorbeeld ook bloementafels en kamerschermen.

 • Afscheidslocatie

  Met meerdere white label uitvaartcentra en afscheidskamers in de omgeving is er altijd een passende locatie voor u beschikbaar.

 • Staatsievervoer

  Het is één van onze specialismen: het verzorgen van staatsievervoer en volgvervoer op de dag van de uitvaart. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met een scala aan rouw- en volgauto’s in diverse speciale uitvoeringen, kleuren en formaten. Bekijk hier een greep uit het aanbod.
  Daardoor kunt u de nabestaanden altijd het vervoer bieden dat past bij de overledene. Heeft u samen met de familie een keuze gemaakt, dan zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van het vervoer. Onze chauffeurs spelen daarbij een sleutelrol. Zij kennen de uitvaart etiquette en voelen zich samen met u verantwoordelijk voor een waardig afscheid.

 • Assistentie & Advies

  Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Met ons ervaren en betrokken team assisteren en adviseren wij u graag.

 • Herinneringsvideo’s

  Het maken van een uitvaart- of powerpointpresentatie lastig, veel werk en foutgevoelig? Dat is met de  herinneringsvideo module verleden tijd. Maak op basis van video’s, foto’s, tekst en muziek binnen enkele minuten de mooiste herinneringsvideo en uitvaartpresentatie.

 • Telefoonservice

  Met onze telefoonservice bent u altijd bereikbaar en worden uw nabestaanden vakkundig en regionaal geholpen. Besluit u tijdens afwezigheid of in de nacht de telefoon door te schakelen? Dan zetten onze medewerkers volgens uw eigen protocol alle activiteiten direct in gang. Zo nemen we dus niet alleen de telefoon aan, maar starten we direct het proces met uw instructies.

Vertrouwd samenwerken

Een écht familiebedrijf

Dat Funeral Assist Zuidoost Nederland van origine een echt familiebedrijf is wordt onderstreept door het feit dat heden de vierde generatie Verstraaten binnen het bedrijf actief is.

In 1949 startte Piet Verstraaten Sr. met vrachtvervoer. Zoon Piet Jr. nam het stokje begin jaren 60 over en richtte zich meer en meer op zieken- en personenvervoer. Eind jaren 80 nam de derde generatie het bedrijf over en legde de focus op overledenenzorg en uitvaartmobiliteit. De luxe personenauto’s werden steeds vaker ingezet als volgauto’s voor nabestaanden, op de dag van een uitvaart. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met vier vestigingen, 17 rouwauto’s en tal van partners en opdrachtgevers in heel Nederland.

Altijd meedenkend en hartelijk

“Funeral Assist Zuidoost Nederland is een bedrijf dat gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. Vanaf de eerste kennismaking tot heden, dragen zij zorg voor ons staatsievervoer. Het woord staatsievervoer is ook als zodanig bedoeld. Ook als bedrijf naar ons toe altijd meedenkend en hartelijk. We voelen ons gewaardeerd en welkom. En we hopen nog op een jarenlange samenwerking met de attente medewerkers die heel correct zijn naar de nabestaanden en naar ons.”

Fien Bos Uitvaartzorg | Panningen

Een organisatie die de afspraken nakomt

“We hebben met Funeral Assist Zuidoost Nederland een hele vertrouwde relatie voor het staatsievervoer. Altijd keurige chauffeurs en ze komen de afspraken altijd na. Funeral Assist Zuidoost Nederland levert voor ons de kwaliteit die wij graag waarborgen. Ze hebben een uitgebreid wagenpark, waardoor de nabestaanden altijd een passende rouwauto kunnen kiezen. Het is een hele fijne samenwerking.”

Uitvaartzorg Linne | Linne

Respect voor de overledene en de nabestaanden

“Funeral Assist Zuidoost Nederland is een fijn bedrijf met mooie rouwauto’s in hun wagenpark. De chauffeurs die voor hen werken zien er goed verzorgd uit en verzorgen het vervoer met respect voor de overledene en de nabestaanden. Ze komen netjes hun afspraken na en zijn makkelijk benaderbaar. Het geeft ons het vertrouwde gevoel dat het vervoer van de overledene op de dag van de uitvaart in goede handen is.”

De Groof Uitvaartverzorging | Beek en Donk

Janneke Verstraaten, Funeral Assist Zuidoost Nederland

Waarmee kunnen wij u helpen? Een vraag die ons motto is!

Ons team

Wij verzorgen alle vormen van uitvaart gerelateerde diensten

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij handelen uit naam van uw organisatie en dragen volgens uw wensen bij aan een waardig afscheid. Wij kunnen voor de telefonische aanname doen en bieden 24/7 antwoordservice, vervolgens boeken en plannen wij de opdrachten in. Via ons webportaal kunt u de actuele opdrachtstatus zien.

Heldere communicatie en coördinatie richting partners en opdrachtgevers, correcte administratie en facturatie op maat is waar wij voor staan.

Ons team

Wij verzorgen alle vormen van uitvaart gerelateerde diensten

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij handelen uit naam van uw organisatie en dragen volgens uw wensen bij aan een waardig afscheid. Wij kunnen voor de telefonische aanname doen en bieden 24/7 antwoordservice, vervolgens boeken en plannen wij de opdrachten in. Via ons webportaal kunt u de actuele opdrachtstatus zien.

Heldere communicatie en coördinatie richting partners en opdrachtgevers, correcte administratie en facturatie op maat is waar wij voor staan.

“Als de uitvaartleider belt en zegt: “Ik heb een probleem”, dan zoeken we sámen naar een oplossing. Samen staan we sterk!”

Claudia Pennings, Medewerker Uitvaartbureau Zorgteam

“In alle opzichten meedenken en en de juiste diensten aanbieden. Samenwerken met de uitvaartondernemer maakt mijn werk zo leuk.”

Bono Loenen, Medewerker Uitvaartbureau Staatsievervoer

“Mijn taak is om de juiste mensen te vinden die van hun passie hun beroep kunnen maken. Dat geeft mij energie.”

Dianne Willems, Human Resources Manager

Kennenismaken?

Maak een vrijblijvende afspraak

Interesse in een gesprek?

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u kennismaken, de mogelijkheden bespreken, een kijkje op onze vestiging in Venray nemen? U bent van harte welkom!